Край на глобите: ЦСКА уреди лиценза на Крушчич


Край на глобите: ЦСКА уреди лиценза на Крушчич
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2298 0

ЦСКА отнесе две глоби от по 11 000 лева заради статута на Милош Крушчич. Според БФС, сърбинът не е имал право да изпълнява функциите на старши треньор и да дава указания в двубоите с Ботев (Пловдив) и Витоша (Бистрица), поради което се стигна до двете тежки санкции за "червените".

Сега обаче всичко около лиценза на специалиста е уредено, пише "Тема Спорт". Така в предстоящия мач на "Лаута" Крушчич ще е вписан официално като старши треньор и ще може да дава инструкции без никакви проблеми.

Специалистът беше назначен в ЦСКА в средата на юни, като беше обявен като анализатор. Бързо обаче си пролича, че Крушчич на практика е със статута на помощник, и то с доста широки правомощия, тъй като често беше най-активен в указанията от тъчлинията. Новият старши треньор на ЦСКА е кадър на Люпко Петрович, който първи му дава път в професията - през 2011 г. в казахстанския Тараз, където двамата също са екип. Крушчич е работил с Петрович и в Литекс. Впоследствие Люпко го иска и в Левски, но тогава от клуба не позволяват на специалиста да привлече свои помощници на "Герена".

Сега сърбинът стана глава на щаба, а Петрович напусна ЦСКА. За момента футболистите на "червените" са с добри впечатления от него, като може да се каже, че одобряват неговото назначение. А колко време мисли да остане на "Армията" той вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички