Кени Далглиш мечтаел да вземе Тони Уот в Ливърпул


Кени Далглиш мечтаел да вземе Тони Уот в Ливърпул
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2504 0

В началото на лятото тимът на ЦСКА обяви привличането на нападателя Тони Уот. 25-годишният шотландец бе привлечен от Сейнт Джонстън и подписа контракт за три години с тима от "Българска армия".

Сега британското издание "FourFourTwo" посвети голям материал на играчите, които са оставили краткотрайна следа в турнира Шампионска лига. Сред тях е и именно Уот, който през 2012/2013 помага на своя Селтик да се класира за 1/8-финалите на турнира, след като отбелязва победното попадение за 2:1 срещу Барселона.

"Тони Уот показа кой е в Шампионска лига през 2012/2013, след като отбеляза гол за победата на Селтик над Барселона на "Селхърст Парк" с 2:1. 18-годишният талант се появи от пейката при резултат 1:1, за да донесе успеха на своя тим, показвайки спокойствие и нерви като ветеран, прокарвайки топката покрай Виктор Валдес. Този успех се оказа ключов за класирането на Селтик на 1/8-финал.

В Англия тогава се заговори, че за Уот се готви трансфер на юг. Той бе желан от Кени Далглиш в Ливърпул, като новината дълго бе обсъждана в медиите. Всичко след гола на Тони срещу Барселона обаче тръгна надолу.

Липсваше му концентрация под ръководството на Нийл Ленън и това доведе до преотстъпването му под наем в белгийския Лиерс, а след това за постоянно премина в Стандард (Лиеж). Уот в момента се намира в своя 11-и клуб - ЦСКА, а вече е на 25 години", се казва в материала на британското издание.

Днес пък един от собствениците на ЦСКА Юлиан Инджов коментира строежа на новия стадион на "червените". Кога ще започне той ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички