Какво предстои за ЦСКА и Лудогорец след дербито днес?


Какво предстои за ЦСКА и Лудогорец след дербито днес?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5045 0

Стадион "Българска Армия" тази вечер приема дербито на върха в Първа лига между ЦСКА и Лудогорец.  Двата тима излизат един срещу друг в директен сблъсък за първото място, а двубоят е от 20:15 часа.

Само победа няма да е достатъчна на "червените", за да изместят разградчани. Тя трябва да е два гола разлика, а при по-малка разлика ще се надяват в оставащите три кръга да допуснат грешка. И за двата тима няма да са лесни последните двубои, като и ЦСКА, и Лудогорец ще трябва да играят с Левски.

Още в следващия кръг, на 18 май, отборът на Стойчо Стоев приема "сините" в Разград. Следва гостуване на Ботев (Пловдив), а в последния кръг приемат Черно море. "Червените" следващата седмица ще се изправят срещу Берое в Стара Загора. В предпоследния кръг играят с Левски на Националния стадион, където ще са символични гости, а на 24 май посрещат Ботев Пловдив, така че има всички предпоставки драмата в шампионата в този сезон да е до самия край.

Междувременно пък се появи информация, че през следващия сезон шампионатът ни ще започне рекордно рано - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички