Ганчев привика част от чужденците, треньорите също ще дават обяснения за слабата игра


Ганчев привика част от чужденците, треньорите също ще дават обяснения за слабата игра
Снимка: БГНЕС

2555 0

ЦСКА се прибра от Подгорица веднага след двубоя с Титоград, а още на летището в Черна гора силният човек в клуба Гриша Ганчев е разговарял повече от десет минути с петима от чужденците - Соу, Фабрини и португалците Пинто, Томаш и Тиаго.

Те обсъдиха детайлно двубоя в Подгорица. В деня преди мача Ганчев проследи и тренировката на тима, пише "Тема спорт". Благодетелят на армейците беше плътно до отбора в Европа и през миналата година.

А Люпко Петрович и треньорът на съперника на ЦСКА Драголюб Джуретич проведоха дълъг разговор около час преди срещата във вторник.Освен това треньорите и футболистите на ЦСКА ще се явят на спешен рапорт пред клубната управа заради слабите игри от началото на сезона. За първи път през новия век шефовете сглобиха селекцията на 90 процента още от първия ден на подготовката, пише "Труд". Въпреки отличните условия в Австрия и добрите резултати в контролите ЦСКА играе неубедително в увертюрата на сезона.

Следващата битка на „червените“ в Лига Европа е домакинство на Осиек в първия мач от втория кръг в четвъртък, 25 юли, от 20:30 часа. Тя ще се играе на "Армията", както тази с Титоград, а сектор Г отново ще е затворен. Билетите пък са в продажба от вчера.

Какво каза треньорът на тима Добромир Митов след нулевото реми с Титоград може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички