Фандъкова се възпротиви на ЦСКА за разширяването на "Българска армия"

Кметът на София Йорданка Фандъкова твърдо заяви, че няма да позволи разширяване на стадиона на ЦСКА "Българска армия". Фандъкова все пак прикани "червените" да представят плановете си за съоръжението, като подчерта, че вече е отправила забележки към проекта.

"Няма да допуснем разширяване на двата стадиона в Борисовата градина, категорични сме. Проектът в момента е в начална фаза на обсъждане. Имам забележки, които съм заявила. Самият архитект Ковачев публично заяви, че приема голяма част от тях и ще промени проекта. Сега предстои обсъждането", заяви Фандъкова пред БНТ.

От ЦСКА имат желанието да изградят чисто нов стадион на мястото на сегашния, като идеята беше съоражението да бъде построено на по-голяма площ, но към настоящия момент това се оказва невъзможно. "До 19 юни се приемат предложения от всички. На 26 юни те ще бъдат представени отново", обясни кметът на столицата. "Червените" все пак ще изготвят нов подобрен проект във връзка със строежа на новия стадион.

ЦСКА пожела вратар от Висшата лига, искан и от Левски

ЦСКА прави опити да привлече македонския вратар на Арсенал Деян Илиев, твърди "Тема Спорт". Столичани са водили преговори с него и през пролетта ...

А колко би струвало евентуалното изграждане на нов стадион за ЦСКА - разберете тук.

Още по темата

Please select answer!