Ексклузивно! ЦСКА прави по-добра база от Лудогорец - №1 в Източна Европа


Ексклузивно! ЦСКА прави по-добра база от Лудогорец - №1 в Източна Европа
Снимка: www.cska-forever.com

4783 0

Базата в Панчарево, върху която работи ЦСКА, ще бъде най-добрата в Източна Европа. Ще бъде толкова добра, че ще надмине тази на Лудогорец в Разград. Това твърди кондиционният треньор на "червените" Томас Нойберт.

"Лудогорец има най-добрата тренировъчна база в Източна Европа. Направо фантастична! Ние нямаме база. В последните 6 месеца това е много, много лошо. Сега проблемът е решен и през следващата седмица ще открием новата си база с 2 терена, 22 бунгала, във всяко от които ще могат да живеят по четирима играчи", каза Нойберт пред prosport.ro.

"Също така там ще отвори врати футболна академия за 150 деца. Сега се довършва съблекалнята, фитнес залата е почти готова. Проектът ще бъде окончателно завършен до 12-15 месеца и след това мога да кажа, че ЦСКА ще има най-добрата база в Източна Европа", допълва треньорът.

"Радвам се, че Стяуа има нова база, но в сравнение с това, което ще има ЦСКА, ще бъде все едно сравняваш Байерн (Мюнхен) с Волунтари (бел. ред. румънски среден клуб)", категоричен е Нойберт.

Както е известно, ЦСКА изгражда в Панчарево нови съблекални, а бунгалата бяха възстановени. Поставена бе тревна настилка на двете игрища, планира се създаването на трето. Поставя се ново осветление на горния терен, прави се възстановителен център. Изградена бе и трибуна, като се планира да й бъде поставена козирка.

За "Българска армия" и Панчарево босовете на ЦСКА са похарчили досега над 2 милиона лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички