Шокиращо! Бивш треньор на Литекс и ЦСКА искал пари от футболисти, за да играят


Шокиращо! Бивш треньор на Литекс и ЦСКА искал пари от футболисти, за да играят

3959 0

Шокираща история от дебрите на българския футбол излезе наяве вчера, след като бивш играч на Литекс говори пред френска медия надълго за родното първенство. Става дума за бившия халф Фабиен Бударен, който разкри, че един от треньорите му в ловешкия клуб му е искал пари, за да играе. Става дума за бившия наставник на "оранжевите" и на ЦСКА Миодраг Йешич!

Бударен, който бе в "А" група през сезон 2007/08, бе запитан от "Football365" защо е играл само 8 месеца у нас, след като му е харесала страната и футболът й. Французинът бе категоричен:

"Бяхме на лагер в Дубай, когато дойде нов треньор в тима. Беше сърбин (бел. ред. Миодраг Йешич), който ми искаше да му плащам, за да играя. Пита ме венъж, два пъти, три пъти и в един момент ми прещрака нещо, прекосих терена и му вкарах един десен. Така останах два месеца в Дубай, след което бях пратен под наем в Клуж, Румъния", разкрива бившият халф.

Бударен може би се помни в България с това, че е автор на победния гол над Левски, реализиран в 90+2 мин. през сезон 2007/08 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички