Дългочакан контузен в ЦСКА напуска тима, когато се възстанови?

Енрике Рафаел кара своя трети сезон в ЦСКА, но е взел участие само в 44 двубоя за "червените". Той се представя отлично на терена, но твърде често е контузен и няма възможността да играе. В момента също е в лазарета, вече от няколко месеца, като се очакваше скоро да бъде възстановен.

Според "Меридиан мач" обаче, бразилецът почти със сигурност ще напусне "Българска армия" и ще заиграе отново в родината си, а това се очаква да се случи след Нова година. Очаква се той да премине във втородивизионния Парана, който е в ожесточена борба за промоция в елита. Енрике вече е играл в клуба през сезон 2015/16.

ЦСКА изчисти най-големия си дълг: 5 млн. лева постъпиха в НАП

  Кредиторите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД вече получават парите си! Между тях ще бъдат разпределени 8-те млн. лева, платени от &ldq...

ЦСКА имаше желанието да извади български паспорт на Рафаел Енрике, за да облекчи квотата за чужденци. Контузиите осуетиха тези планове, а е много възможено да не се осъществят и в по-късен етап, ако се стигне до трансфера му. А при какви обстоятелства Стойчо Младенов би се завърнал начело на ЦСКА - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!