Добромир Митов разкри защо ЦСКА не успя да победи Етър


Добромир Митов разкри защо ЦСКА не успя да победи Етър
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

14479 0

Треньорът на ЦСКА Добромир Митов коментира първата среща на своя тим от новия сезон в родната efbet Лига. Тимът на специалиста "стъпи на криво" в първата си среща, като завърши 2:2 с Етър на "Българска армия".

"Не успяхме да задържим победата. Видяхме подценяване на ситуациите. След изравнителния им гол направихме положения и отборът стоеше добре. Първият им изравнителен гол ни смути, вдигнахме се психологически и пак поведохме.

Трябва да работим върху завършващите удари. Най-трудно във футбола е да вкараш гол. За да отбележиш гол, трябват умения. За съжаление допуснахме два елементарни гола. Леко подценихме ситуацията и не мога да си обясня. Предупредих футболистите, че Етър е солиден отбор, играещ футбол.

Когато се прибрах от Австрия, споделих, че Митков има страхотно израстване. Момчето го затвърди и показа на цяла България, че сме били прави.

Ще има промени за реванша с Титоград. Използваме всички налични футболисти", сподели Митов.

Друга от младите звезди на ЦСКА пък е пред много любопитен трансфер, като може да заиграе в МЛС и то рамо до рамо със Златан Ибрахимович. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички