Директор в ЦСКА отрече да има криза на "Армията"


Директор в ЦСКА отрече да има криза на "Армията"
Снимка: БГНЕС

2045 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е на мнение, че няма криза на "Българска армия", въпреки загубата от Берое и изоставането на "червените" със 7 точки от Лудогорец и 6 от Левски.

"Не смятам, че има криза. Да, изоставаме с точките, но първенството е дълго. Защо сме загубили от Берое? Това е състезание, футболен мач, непредвидима игра. Можеш за спечелиш и да загубиш. Не сме абонирани да печелим всеки мач. Ако беше така, щеше всички да прибират много пари, ако играят тото”, коментира Марков пред “Меридиан мач”.

Той отказа да говори за декларацията на фенове, които поискаха оставките на главния мениджър Стойчо Стоилов и треньора Люпко Петрович с оправданието, че не е запознат с нея. "Не съм запознат с декларацията на феновете. В момента пътувам и не съм я чел. Нормално е като цяло привържениците да са недоволни, защото ЦСКА не е на първо място в класирането. Това винаги ни е била основната цел.

По темата Люпко Петрович изпълнителният директор на „червените" беше лаконичен: „Остава начело на отбра", което обяви и собственикът на клуба Гриша Ганчев в понеделник. А каква е единствената причина сърбинът все още да е начело на тима - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички