Димитър Пенев: Питайте играчите дали се раздават за клуба


Димитър Пенев: Питайте играчите дали се раздават за клуба

1084 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев намекна, че играчите са виновни за положението, в което се намира отборът. Както е известно, след поражението с 1:2 от Берое, треньорът Люпко Петрович напусна клуба. В момента "червените" са водени от досегашните помощници на сърбина - Добромир Митов, Милош Крушчич, Ивайло Петров и Кирил Динчев.

"Аз не мога да посочвам кой да е следващият треньор. Единият иска този, другият онзи. Мнения, колкото искаш. Треньора не го избирам аз. Вижте обаче какво се получава - едните играят, другите тренират футболистите. Имат обща кауза, но различни договори. Но отговорност носят само треньорите по стара традиция. А в крайна сметка всеки отбор е колектив. Играчите трябва да ги питате дали се раздават в името на клуба, накъде отиват, за какво се борят, как ще израстват", заяви легендата пред "Тема Спорт".

"Лошото е, че в момента в класирането се сравняваме с Локо Пловдив и Берое, което изобщо не ни е мястото. Трябва да тръгнем нагоре, но за целта е необходимо и играчите да си зададат някои въпроси и да отговорят честно", каза още Пенев.

"За треньора съм малко въздържател. Трябва да питате големите в клуба. Нашето време е минало - на Якимов, Жеков, Пенев, Никодимов... Ние си имаме имената, историята, но дотук. Сега решението се взима от началството", категоричен бе той. Вижте тук кои трима служители в ЦСКА опитват да наложат своя избор за нов треньор на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама