Бодуров: Нямаше индикации, че Пенев ще напусне, но това ни мотивира


Бодуров: Нямаше индикации, че Пенев ще напусне, но това ни мотивира
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2142 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров обясни победата над Черно море с 3:1 със сътресенията в клуба в последните два дни. Както е известно, непосредствено преди мача във Варна "червените" бяха напуснати от треньора си Любослав Пенев, като според Бодуров това е покачило мотивацията у играчите.

"Нищо не се променя от вчера за днес, няма как. Просто мотивацията ни може би да изиграем този мач след нещата, които станаха. За мен тези неща не са ОК, но в България стават. Мотивацията ни се промени в знак на това да победим и да отговорим на всички писания", коментира Бодуров след двубоя.

Запитан дали е имало индикации, че Пенев ще напусне, защитникът заяви: "Той е писал декларация, аз нямах никаква яснота, нямаше никакви индикации. Прочетохме в медиите, от тях разбрахме. Това не са наши работи, това са работи между ръководството и треньора", обясни играчът.

Както е известно, с победата на "Тича" ЦСКА скъси дистанцията до лидера Лудогорец до 3 точки. "Имаме директен сблъсък на "Армията", дано късметът да е с нас и да излезем на първо място, но дори да стане, това нищо няма да значи", коментира Бодуров ситуацията. А как Пенев обясни напускането си вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички