Шеф на "червените": Любо Пенев поставя ЦСКА в сложна ситуация


Шеф на "червените": Любо Пенев поставя ЦСКА в сложна ситуация
Снимка: БГНЕС

3938 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира оставката на наставника на тима Любо Пенев, който сензационно си тръгна от клуба, като призна, че е останал много изненадан от случилото се, а Пенев оставил клуба в неудобно положение.

"Нямам информация, не съм говорил с Любо Пенев. Не мога нищо да ви кажа, точният човек, който може да ви обясни подробности около ситуацията е Любо Пенев. Изненадва ме позицията, с Любо Пенев не съм говорил, не знам никакви подробности относно неговата гледна точка, причините защо той и напуска и какви са неговите съображения. Не е имало комуникация спрямо мен. Не коментирам на неща на които не съм присъствал, нито съм в течение", коментира Пламен Марков.

"Може да е разговарял със собствениците относно селекция, с които аз не съм в течение. Поставя ни в сложна ситуация, днес отборът пътува, това затруднява клуба в много посоки, утре играем във Варна. Кой ще води отбора ще реши собственикът. Няма как да дам генерална оценка, целите в ЦСКА са високи, играе се за първо място, за победи", коментира още Марков.

"Имаше предпоставки и бяха обективни, целта беше Купата, това беше постижима цел, имаше възможност в третия мач с Ботев, в шампионатния мач, ако бяхме победили разликата ставаше 2 точки, сега разликата е 5 точки, нещо което практически става сложно и трудно, във футбола има големи изненади, ние в последните мачове не можем да побеждаваме, ето днес има изненада като треньорска оставка, най-важният пост в един клуб, това поставя много повече проблеми пред клуба и отбора, не мога да коментирам никакви мотиви, не съм говорил с Любо Пенев и съм изненадан. Любо Пенев ми е колега, учуден към от едно такова решение, вчера на тренировката нямаше индикация за подобно решение", каза още Марков.

А кой ще ръководи ЦСКА в идните двубои и ще заеме мястото на Пенев - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички