Бербатов доволен от победата на Берое срещу ЦСКА (СНИМКА)

Един от най-качествените български футболисти за всички времена - Димитър Бербатов, е наблюдавал срещата от родния елит между Берое и ЦСКА. Припомняме, че преди да започне славния си поход към европейските грандове, Бербатов бе част именно от "армейския клуб".

От друга страна - бившият играч на Манчестър Юнайтед е близък приятел с треньорите при заралии - Александър Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков. Именно те тримата са главните герои в качена от Бербатов снимка в социалната мрежа Instagram.

Люпко Петрович нападна част от играчите: Явно някои се приемат за звезди

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович бе крайно разочарован след поражението от Берое с 2:1 в Стара Загора. Наставникът сподели, че това е най-слабият...

На нея 3-мата са се прегърнали, като е нарисувано щастливо "човече", победоносно вдигнало ръце, под което е дописано името Димитър Бербатов. Вероятно, 38-годишният бивш футболист е визирал, че ликува със своите приятели. Картината е допълнена от следните думи:

"Когато се придържаш към своите принципи, рано или късно, резултатите ще дойдат...Винаги. Добра работа!". Двубоят между Берое и ЦСКА завърши 2:1.

Междувременно, тарторът на Сектор Г - Иван Велчев (Кюстендилеца), посочи кое е единственото, останало от ЦСКА. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!