Белчев все пак е на дузпата - Петев се готви за стола му


Белчев все пак е на дузпата - Петев се готви за стола му

3569 0

ЦСКА много скоро може да има нов треньор. Въпреки че някои от шефовете излязоха и публично гласуваха доверие на наставника Стамен Белчев, няма да е изненада, ако хасковлията бъде свален от поста, пише вестник "Стандарт".

Фаворит на собственика на "червените" Гриша Ганчев е бившият национален селекционер Ивайло Петев, твърди изданието. Близки до клуба разкриват, че двамата вече са се срещали и са провели разговор по темата.

Не е тайна, че Ганчев и Петев са в добри отношения, още от времето, когато младият спец от Баховица риташе за Литекс. Петев в момента е безработен, след като през лятото бе уволнен от Динамо (Загреб).

42-годишният треньор преди това води кипърския АЕЛ Лимасол и Лудогорец, с който е двукратен шампион.

Интересното е, че именно разградчани може да върнат Петев към футбола. Това ще се случи, ако Лудогорец бие ЦСКА след седмица, когато ще премерят сили. Преди това "червените" играят със Славия на "Българска армия" и надали ще сбъркат. А Белчев ще бъде сменен само при издънка.

Обществена тайна е, че в съблекалнята на ЦСКА има напрежение, а тарторите се надигнаха срещу хасковлията. Той също не остана длъжен на футболистите си и им размаха пръст след мача за купата с Ботев (Враца) (3:1), който "червените" за малко да загубят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички