Белчев преговаря с ЦСКА, но постави важно условие, за да приеме


Белчев преговаря с ЦСКА, но постави важно условие, за да приеме
Снимка: БГНЕС

5896 0

Бившият наставник на ЦСКА Стамен Белчев е пристигнал в София, за да проведе преговори с членове на ръководството на клуба, съобщава "Тема Спорт". Според източници на изданието специалистът е получил покана да се завърне при "червените".

"Тема Спорт" пише, че Белчев има важно условие, за да приеме поканата на "червените" и то е да е начело на тима еднолично, без консултант, какъвто бе Люпко Петрович на Добри Митов през последния месец.

Съобщава се, че ЦСКА се е свързал с Белчев още преди около две седмици. Наставникът на Арда (Кърджали) дори се е видял с треньорския щаб преди гостуването на Берое на 18 май. Белчев и неназована силна фигура в клуба често се чували след напускането му преди около година.

Очаква се до часове да стане ясно дали Белчев ще се завърне начело на "червените", или ръководството ще търси друг вариант. Не е изключено конфигурацията от края на сезона да се запази - Добри Митов като старши треньор с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев. При това положение водеща ще е ролята на сърбина. Дотам ще се стигне, ако Белчев откаже предложението и предпочете да остане начело на Арда. А кой е поредният футболист, спряган за трансфер в ЦСКА, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички