Белчев преговаря с ЦСКА, но постави важно условие, за да приеме

Бившият наставник на ЦСКА Стамен Белчев е пристигнал в София, за да проведе преговори с членове на ръководството на клуба, съобщава "Тема Спорт". Според източници на изданието специалистът е получил покана да се завърне при "червените".

"Тема Спорт" пише, че Белчев има важно условие, за да приеме поканата на "червените" и то е да е начело на тима еднолично, без консултант, какъвто бе Люпко Петрович на Добри Митов през последния месец.

Ясни са съперниците за контролите на ЦСКА в Австрия

Станаха ясни всички съперници на ЦСКА за контролите по време на лагера в Австрия. Червените започват на 24 юни срещу чешкия ФК Прибрам, а на 27-и...

Съобщава се, че ЦСКА се е свързал с Белчев още преди около две седмици. Наставникът на Арда (Кърджали) дори се е видял с треньорския щаб преди гостуването на Берое на 18 май. Белчев и неназована силна фигура в клуба често се чували след напускането му преди около година.

Очаква се до часове да стане ясно дали Белчев ще се завърне начело на "червените", или ръководството ще търси друг вариант. Не е изключено конфигурацията от края на сезона да се запази - Добри Митов като старши треньор с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев. При това положение водеща ще е ролята на сърбина. Дотам ще се стигне, ако Белчев откаже предложението и предпочете да остане начело на Арда. А кой е поредният футболист, спряган за трансфер в ЦСКА, вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!