Батални сцени белязаха победата на ЦСКА на "Лаута"


Батални сцени белязаха победата на ЦСКА на "Лаута"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2188 0

ЦСКА победи с 1:0 Локомотив (Пловдив) в изключително нервен двубой на "Лаута". В 35' Кирил Десподов откри резултата от фаул, а в 42' се разиграха много неприятни сцени на пистата. 

Фенове на "червените" нахлуха на терена и започна масов бой с фенове на домакините, които също бяха пробили охраната. На кадрите се видя как фенове на ЦСКА счупиха вратата на сектора си, за да нахлуят. След не много бързата намеса на полицията, боят бе прекратен, като се видя, че има ранени и няколко задържани. Футболистите на двата отбора веднага бяха прибрани в съблекалнята. В крайна сметка след над 20 минутно прекъсване двубоят бе подновен. 

Иначе, на терена гостите бяха по-активният отбор, особено първото полувреме, което започнаха с много силен натиск. В 22' Тиаго от фаул с опасен удар изпрати топката над напречнара греда. В 35' Кирил Десподов стреля от фаул и прати топката в мрежата, но голяма заслуга за това имаше и стражът на домакините Диао. 

И втората част започна лошо за Диао, който реши да хване с ръце топката извън наказателното поле и създаде нова опасна ситуация пред себе си. Кирил Десподов центрира за Раул Лое, но голът му бе отменен най-вероятно заради игра с ръка, но видеоповторенията не го потвърдиха.

В 58'за малко не изравниха, когато Бакалов засече от 4-5 метра с глава центриране почти от центъра, но изпрати топката право в ръцете на Черниаускас. До края на срещата "червените" продължиха да търсят повече попадението, но до опасни голови положения не се стигна. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички