Албентоса: Преди се прибирах вкъщи със сълзи, сега съм спокоен в ЦСКА


Албентоса: Преди се прибирах вкъщи със сълзи, сега съм спокоен в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1510 0

Раул Албентоса, който е в българския вицешампион ЦСКА от тази година, направи някои лични признания относно предишния си клуб - Депортиво. Той признава, че по едно време там се е чувствал "смазан" от критиките, но сега е спокоен при "червените".

"Радвам се, че вече съм в ЦСКА. Тук възвърнах своето спокойствие, а и тимът побеждава доста повече - това ми върна увереността в способностите. В последните години в Депортиво бе много тежко, защото отборът побеждаваше рядко и това ми повлия. По едно време критиките бяха толкова жестоки, че ме бе страх да тренирам и играя. Прибирах се вкъщи със сълзи на очите, защото ме подлагаха на унищожителна критика, която бе незаслужена" - разказва централният защитник.

Въпреки това, той признава, че е запазил само хубавите спомени от престоя си в испанския клуб, защото е завързал много приятелства за цял живот. Междувременно, край на глобите за ЦСКА заради нелицензирания треньор. Вижте защо - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички