30 000 на месец за Любо Пенев, ако остане в ЦСКА


30 000 на месец за Любо Пенев, ако остане в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2588 0

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев ще поиска минимум 30 000 лева заплата от лятото, при положение че остане в Борисовата градина. Бившият национален селекционер ще води "червените" до края на сезона, след което в зависимост от ситуацията на "Армията" може да остане и за следващия.

Според официалните информации Любо няма да получава заплата за следващия месец и половина. За сметка на това Пенев има високи финансови изисквания, при положение че трайно остане треньор на "червените". Любо няма никакво намерение да подписва договор за по-малко от 30 бона на месец, разкриха запознати пред "България Днес".

Като национален селекционер Ел Голеадор прибираше по 35 бона на месец, които бяха превеждани по сметка на испанска мениджърска агенция. Официалната му заплата бе едва 6000 лева. По същия начин Любо ще процедира и в ЦСКА, при положение че остане за следващия сезон. Причината е в огромните дългове, които бившият голмайстор на испанското първенство е натрупал към банки и институции. Официалната заплата на Ел Голеадор директно отива за покриване на борчовете му.

При положение че ЦСКА вземе лиценз за евротурнирите, Любо и помощниците му ще настояват за бонуси в договорите си при влизане в групите на Лига Европа.

Както е известно, Пенев е един от най-скъпите треньори у нас и има високи изисквания подобно на Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички