Звездата на Майнц бави Неделев за "Ботев"


Звездата на Майнц бави Неделев за "Ботев"

1002 0

Трансфер на звездата на Майнц 05 Юнус Мали бави завръщането на любимеца на бултрасите Тодор Неделев в "Ботев", пише „Меридиан Мач". От няколко месеца ръководството на „жълто-черните" се опитва да намери начин да си върне национала.

Шефовете са пуснали две писма до тима от Бундеслигата, като първото е от 18 декември, а второто на 4 януари. До момента няма отговор от страна на германците, тъй като мениджърът Харалд Щрутс е във ваканция. Немските медии надушиха, че звездата на Майнц 05 Юнус Мали и вратарят Лорис Кариус имат предварителни договори с Шалке 04 от лятото. Поради тази причина шефът на Майнц 05 е в отпуск, тъй като феновете негодували заради самоволното му решение да ги трансферира.

Веднага след Нова година Тодор Неделев е провел разговор с треньора на германците Мартин Шмид, като е обявил желанието си да се върне под наем в "Ботев". Специалистът се съгласил с решението на футболиста, като така халфът не започна подготовка с първия отбор, а бе пратен в дублиращия състав.

В момента немците са на лагер в испанския курорт Мар-бея и след приключването му се очаква финалните преговори между двете страни. Очаква се тим мениджърът на "Ботев" Асен Караславов утре да пътува до Германия, а в петък бащата и мениджър на играча -Любчо Неделев, също да лети за Майнц. Ръководството на пловдивчани се надява Неделев да пътува с отбора за първата подготовка в Турция, която стартира на 18 януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички