Новият бос на "Ботев" обяви своите планове


Новият бос на "Ботев" обяви своите планове

636 0

Един от двамата нови собственици на Ботев - Румен Чандъров прекара близо 5 часа на базата на "канарчетата" в Коматево. От около 10 часа сутринта създателят на футболната школа ДИТ бе на базата, където проведе редица срещи. Бизнесменът бе придружаван почти през цялото време от дясната му ръка в Ботев Георги Марков и президента на клуба Ангел Палийски, пише plovdivderby.com.

Чандъров е имал среща днес с фенове и легенди на клуба. Това разкри самият той, след като си тръгна от базата на "жълто-черните", където прекара почти цял работен ден.

"Реших да дойда до Пловдив, защото вече много се изписа и бе крайно време да се запозная с обстановката лично. Срещнах се фенове и легенди на клуба. Пред феновете представих моите виждания за развитието на клуба и ги помолих, ако някой не е съгласен с това да го каже още сега. Мисля, че се разбрахме, кое е най-важно за Ботев Пловдив. Това естествено е стадиона. Не можем да играем пред една трибуна от 3 000 души. Стадионът е приоритет. Помолих за подкрепа от тяхна страна към треньорското ръководство и футболистите", разкри бизнесменът, който има силни позиции и в хотелиерството.

"Относно селекцията, няма какво толкова да се коментира. Николай Костов иска само още един-двама футболисти. Ще се опитаме да му ги осигурим. Да, Кишада и Анисе са сред вариантите, но дали ще успеем да ги привлечем е друг въпрос. Пак повтарям най-важното е да се стабилизира клубът. Аз от около 3 месеца работя в тази насока. Важно е да не слагаме каруцата пред магарето и да работим с ясно поставени цели и приоритети", завърши Румен Чандъров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички