Вуцов: Най-радостното събитие е декларацията на собственика ни


Вуцов: Най-радостното събитие е декларацията на собственика ни
Снимка: БГНЕС

1039 0

"Най-радостното събитие през седмицата е декларацията на собственика ни. Надявам се, че това ще вдъхне увереност на отбора и на всички, които обичат Ботев. Най-лошото нещо бе глобата, която получихме за мача с Черно море. Несправедлива е и несериозна", заяви треньорът на Ботев (Пловдив) Вили Вуцов на пресконференция преди мача с Литекс.

Вуцов коментира предстоящите срещи на "канарчетата" - за първенство с Литекс и за Суперкупата на страната с Лудогорец:

"Постарахме се да поработим през седмицата на малко по-високи обороти. Наблегнахме на физическата подготовка. Аз съм доволен от старанието на играчите. Имаше моменти, в които по-опитните отказаха да си починат и работеха с цялата група.

Новите играчи са картотекирани и ще бъдат в групата за мача с Литекс. Готови са, но още не мога да кажа дали ще ги пуснем като титуляри. Имаме и две момчета на проби. Те са от чужбина, но и за тях ще говоря след събота.

Няма по-важен мач. Ще се готвим еднакво и за Литекс и за Лудогорец. Обстановката тази седмица е с 50% по-добра от предишната", каза още Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички