ВИДЕО: ВАР остави Ботев Пловдив без победа през сезона


ВИДЕО: ВАР остави Ботев Пловдив без победа през сезона
Снимка: Lap.bg

1564 0

Пирин Благоевград и Ботев Пловдив оформиха второто нулево реми от началото на сезона. По подобие на Хебър и ЦСКА - "орлета" и "канари" не успяха да излъчат победител в събота вечер. 

До попадение в двубоя от 21:15 часа се стигна в края на първата част чрез нигериеца Самюел Акере, но то бе отменено почти мигновенно. ВАР прегледа ситуацията и отсъди нарушение в началото на атаката. 

Гостите от Пловдив бяха много по-опасни по време на целия двубой, но така и не успяха да отбележат редовно попадение след 16 голови положения и 3 точни удари във вратата.

Домакините пък можеха да шокират съперника след 8 добавени минути, когато Симеон Александров се впусна по левия фланг, но ударът му в последния момент премина над напречната греда.

Пред възпитаниците на Станислав Генчев предстои домакинство на Арда, в което ще изглеждат задължени за първи успех през кампанията. Пирин пък е гост на Локомотив София и също ще търси първа победа. 

Към този момент Ботев е 13-ти след реми на старта с Локомотив Пловдив, ново тази вечер и поражение във втория кръг от Левски. "Орлетата" пък са предпоследни - днес спечелиха първата си точка. 

Вижте временното класиране в Първа лига за сезон 2023/24!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички