Общинските съветници отказаха: Ботев Пловдив не получи Колежа за още 3+10 години


Общинските съветници отказаха: Ботев Пловдив не получи Колежа за още 3+10 години
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1118 0

Ботев Пловдив не получи стадион "Христо Ботев" за още 3+10 години! Общинските съветници на Пловдив не одобриха предложението за подписване на анекс към вече съществуващото Споразумение за ползване на Колежа от "канарчетата".

От клуба имаха желание да увеличат времето за ползване със споменатите конкретни срокове. Те се позоваваха на това, че са направили подобрения по съоръжението и мотивираха искането си по счетоводни причини.

Към момента Споразумението, което е между Общината и Ботев Пловдив, гласи, че стадионът ще се ползва от клуба до провеждането на процедура за концесия, както и избор на концесионер.

Общинските съветници проведоха прегласуване, без да има допълнителни изказвания, а гласовете бяха следните: 15 "за", 6 "против" и 21 "въздържали се". Така не бе прието да има анекс към сегашната официална договорка.

Идеята на Ботев бе да получи срок от 3 години, като към тях да се прибавят автоматично още 10, ако не бъде направен конкурс и няма избран победител. Наскоро пък бизнесмен скочи за Ботев Пловдив и направи призив за стадион "Христо Ботев".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички