Валентич след поражението: Голът на Хебър уби нашата инерция


Валентич след поражението: Голът на Хебър уби нашата инерция
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1282 0

Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, коментира загубата на "канарчетата" с 0:1, нанесена от Хебър Пазарджик. Пред камерата на "Диема Спорт" той заяви, че отборът му трябва да се върне обратно към победния път.

Ето и неговите думи

"Започнахме доста бавно, не създадохме почти нищо през първата част. След почивката заиграхме по-добре, но пък дадохме възможност на съперника да направи преход няколко пъти и така дойде и голът в нашата врата. Показахме по-високо темпо през второто полувреме, имахме и добри шансове да вкараме. Голът на Хебър обаче уби нашата инерция".

"Не мисля, че Хебър беше по-добрият отбор и заслужаваше да спечели. Не искам да се оправдвавам с липсата на играчи. Ще кажа само: ако трима не играят - добре, но когато са 5-6-7...уау".

"Това, което градим, не трябва да е само еуфория и трагедия. Загубихме един мач, но имаме още 30. Феновете реагират, но играчите не могат да реагират така. Трябва да работим и да се завърнем бързо".

 "Нямаме много време да анализираме. Треньорът на Хебър се опитва да държи линиите една до друга, ако имаше повече качество в атака, щяха да ни накажат още повече. Днес обаче не гледаме към Хебър, а към нашето представяне", завърши Валентич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички