Валентич: Играхме добре в София, сега шансовете ни са равни


Валентич: Играхме добре в София, сега шансовете ни са равни
Снимка: Getty Images

1398 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори преди реванша от Лигата на конференциите между българския тим и АПОЕЛ.

"Както казах вчера това не е състезание, а две срещи. През първия мач играхме много добре, а сега шансовете ни са равни с тези на противника", започна специалистът. 

"На срещата утре ще се отразят три фактора. Първият е свързан с младите ни играчи и това как ще им се отрази атмосферата на стадиона. Вторият фактор е различният климат и топлото време, а третият остава натискът на противника и по-конкретно - това как ще реагираме в първите десет минути", продължи той. 

"Направихме задълбочен анализ на първата среща. Нямаме играчи, които са с контузии, така че съм уверен в момчетата. Атмосферата в съблекалнята е отлична и в момента има хармония между нас. Клубът ни дава всички условия да бъдем подготвени във всеки един аспект.

Температурите в Пловдив са почти същите. Тук разликата е в по-голямата влажност. Затова дойдохме един ден преди срещата, за да можем да се аклиматизираме", обясни Валентич.

"Не за първи път съм в такава ситуация. Вярвам, че отборът има качество за един добър сезон. Това, което мразя са фалшивите новини. Аз знам кой съм и откъде идвам.

Антоан Бароан е млад играч с голям потенциал, но трябва да разбере, че в Ботев не е по-голям от другите. Той в момента афектира хармонията в клуба. Антоан трябва да разбере, че трябва да върви напред с отбора. Моята задача е да го науча и да защитя хармонията в отбора", завърши наставникът.

Вижте кой българин подсили съперника на Ботев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички