В Сърбия уверени: Още един роден в страната треньор поема тим от Първа лига


В Сърбия уверени: Още един роден в страната треньор поема тим от Първа лига
Снимка: БГНЕС

1550 0

Сръбското издание "Телеграф" е уверено, че още един треньор, роден в Сърбия, ще поеме отбор от българската Първа лига. Става въпрос за Душан Керкез, който въпреки мястото си на раждане е босненски паспорт и бивш национал на Босна и Херцеговина. Той ще поеме Ботев Пловдив според информацията.

Изданието от западната ни съседка посочва като източник човек, който е близък до българския клуб. "Телеграф" съобщава, че Керкез вече се е разбрал за всички условия с клуба и във вторник (05.09) трябва да бъде представен.

След футболната си кариера Керкез е бил треньор на футболистите до 21 години в АЕЛ Лимасол, след което и шеф на ДЮШ на Анортозис. Продължава като технически директор на АЕЛ Лимасол, а след нов престой като наставник на тима до 21 години в клуба става и старши треньор на първия отбор.

За последно бе начело на сръбския Чукарички. Там той остана от юли 2022 година до август тази година. Керкез бе начело на тима за 49 мача, в които записа 31 победи, 7 равенства и 11 загуби. Според информациите в Ботев ще получава по-добро възнаграждение, отколкото в Чукарички. Преди часове пък Ботев Пловдив изненадващо официално се раздели с твърд титуляр.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички