В Ботев Пловдив обявиха амбициозни цели и грандиозно откриване на стадиона


В Ботев Пловдив обявиха амбициозни цели и грандиозно откриване на стадиона
Снимка: Lap.bg

1758 0

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Алексей Киричек сподели относно големи планове пред "жълто-черните", включително и за стадион "Христо Ботев". Той заяви, че се надява да има мащабно откриване, когато съоръжението е напълно готово.

Големи планове в Ботев Пловдив

В Ботев Пд имат големи планове

"Нашите планове включват развитието на стадиона. Той още се строи, но по план би трябвало козирката и фасадата да бъдат завършени до месец май. Клубът също планира да направи собствени инвестиции в т.нар. "скайбоксове“. Такава инвестиция е и системата за турникети, която вече е монтирана. Предвижда се грандиозно откриване на вече готовия стадион. Ние се надяваме, че стадионът ще бъде наш дом не само в дните, когато има мачове, но и в останалите дни", каза той пред клубната телевизия.

Той призова малки и големи, семейства с деца, да идват на стадиона и на мачове, като допълни, че ще има и откриване на музей на Ботев Пловдив. "Относно биткойните - нашият клуб иска да е първи в това отношение, не само в България. Биткойн технологията има бъдеще и ще направя всичко възможно да помогна на бизнеса да опознае биткойните и възможностите, които те предлагат", каза руснакът. А от Лудогорец са изпратили официална оферта за един от играчите на пловдивчани, която трудно би била отказана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички