В Ботев научиха чудесна новина преди Бейтар


В Ботев научиха чудесна новина преди Бейтар
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

863 0

В щаба на Ботев (Пловдив) научиха най-после добра новина. Вчера лекарският щаб на клуба гарантира на треньора Николай Киров, че ще може да използва Лъчезар Балтанов в реванша с Бейтар на 20 юли, пише "Меридиан мач".

Белия и помощниците му почти се бяха примирили, че капитанът на "жълто-черните“ ще пропусне и двата двубоя с израелците.

Известно е, че Балтанов счупи малък пръст на крака си в реванша с Партизани (Тирана) в Бургас. Тогава юношата на Левски игра през целия мач, но след края му се оказа, че е получил коварната контузия, която хвърли в паника щаба на пловдивчани. Преди това обаче Балтанов успя да даде чудесна асистенция за единственото и победно попадение на Фелипе Бризола.

Неволите на Балтанов продължават, след като пропусна по-голяма част от миналия сезон заради операция на кръстни връзки. Той е един от най-важните футболисти в схемата на Николай Киров и отсъствието му ще се усети още в Израел.

Капитанът вероятно ще бъде заменен от Серкан Юсеин срещу Бейтар, който обаче записа много бледо представяне през изминалата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички