Треньорът на Ботев: Целта е топ 6, излизаме с настроение срещу ЦСКА


Треньорът на Ботев: Целта е топ 6, излизаме с настроение срещу ЦСКА

1180 0

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Петър Панчев беше в много добро настроение след днешната победа на неговия тим в дербито на Пловдив.

"Жълто-черните" изиграха солиден тактически двубой - факт, отчетен от техния наставник.

"Поздравих ги за победата, изиграхме страхотно първо полувреме. Условията не бяха подходящи за качествен футбол, но успяхме да установим игрово преимущество. Тук се играе трудно, но ние успяхме да спечелим.

Ние направихме всичко по силите си да вземем този двубой. Имаме цел да влезем в топ 6, гоним я. Не трябва да сме обсебени, но всеки път даваме максимума и днес се получи".

Пенчев беше помолен да коментира представянето на Божидар Васев, отбелязал и важния втори гол, решил мача.

"Доволен съм от него и от целия отбор. Днес играхме като екип и мисля, че това е пътят за развитие. Специално за Васев – днес във важния момент отбеляза, въпреки че в предните мачове натрупа пропуски".

Във втори пореден двубой "канарчетата" не допускат гол, като Пенчев беше категоричен, че цялата подготовка е била насочена към усилията на целия състав в дефанзивен план.

"Защитата я разделям като разпределение на услилията на целия отбор. От началото на подготовката работим върху това и съм много доволен".

В заключение треньорът коментира и предстоящата среща с ЦСКА.

В"лизаме в добро настроение, използваме възможността да благодарим на публиката, която ни подкрепяше, Заради нея положихме толкова усилия. Ще починем утре и ще се готвим за мача с ЦСКА. Получихме няколко картона днес и мисля че за Мариян и Чунчуков пропускат следващия мач.

От всичко по малко зависи победата. Ще подходим както днес. Публиката ще създаде атмосфера и се надявам да ги зарадваме", завърши Панчев.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички