Тодор Неделев призна, че може да напусне Ботев в края на сезона


Тодор Неделев призна, че може да напусне Ботев в края на сезона
Снимка: Оф. сайт на Ботев Пловдив

1332 0

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев призна, че по всяка вероятност ще напусне „канарчетата“ след края на сезона. Неделев потвърди информацията за официална оферта от турския гранд Трабзонспор като заяви, че ако тя удовлетворява него и клуба, може да се стигне до трансфер.

Според българския национал е дошло времето отново да заиграе в чужбина. Има оферта, не сме говорили с Ботев. Като свърши сезонът ще седнем с ръководството да обсъдим офертата на Трабзон. Ако удовлетворява и Ботев, и мен, може да се стигне до трансфер. Мисля, че е време. Готов съм. Доста време бях вече тук откакто се върнах от Германия. Време е отново да изляза навън“, "заяви Неделев пред Diema Sport след победата срещу Дунав с 3:1.

По-рано и от клуба признаха, че има официална оферта за звездата им.  "Ботев Пловдив получи официална оферта от Трабзонспор за Тодор Неделев. Когато Неделев дойде и каже, че иска да отиде там, тогава сядаме да преговаряме. Никой не е казал: "Тошко, искаме да те продадем". Като ръководство сме длъжни да дадем офертата на футболиста. Към други играчи за момента няма оферти. Тодор Неделев вече няма нищо общо Майнц", разкри прокуристът на "канарчетата" Асен Караславов. В края на май месец се появи информация, че Неделев се е предложил сам на турски тим, но той категорично опроверга това твърдение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички