Тервел Златев: Ботев е обезпечен в рамките на следващата година


Тервел Златев: Ботев е обезпечен в рамките на следващата година

4918 0

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) - Тервел Златев, успокои феновете с уверението, че нещата в клуба се стабилизират. Той разкри, че финансирането на клуба за следващата година е осигурено.

"Клубът е стабилизиран и обезпечен в рамките на следващата година. Направихме доста сполучливи трансфери през лятото. За момента нямаме подкрепа от г-н Василев или КТБ, но те са изплатили всичко по спонсорския си договор отдавна. Всичко е изплатено вчера, по всички договори, на всички служители, футболисти. Обезпечили сме всичко", заяви Златев пред "Дарик".

Що се отнася до строежа на стадион "Христо Ботев", новините не бяха толкова позитивни.

"На този етап са необходими укрепителни дейности с пари от бюджета на клуба, те обаче са в малки размери. След тях, в следващите седмици или месеци, ще стане ясно дали някой от благодетелите на Ботев ще инвестира", обяви директорът.

Той разкри още, че настроението в клуба преди двубоя срещу Лудогорец в петък е добро, въпреки факта, че по-малко фенове ще имат възможност да гледат дербито заради сменения ден на провеждането му.

"Имахме желание да играем в събота, за да могат повече фенове да дойдат, но се съобразяваме с решението на БФС. Дано феновете да наблюдават атрактивен футбол между един млад атрактивен отбор като нашия и евробоеца на България", изрази надежда Златев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички