Вили Вуцов: БФС прави всичко за Лудогорец, а нас не ни броят за живи


Вили Вуцов: БФС прави всичко за Лудогорец, а нас не ни броят за живи

11467 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов отново показа, че не се церемони пред никой. Този път го отнесе БФС. Причината за яростта на специалиста е, че дербито с Лудогорец беше преместено от събота за петък, тъй като във вторник, 16 септември, разградчани гостуват на Ливърпул в дебюта си в груповата фаза на Шампионска лига.

"Срещата е в неподходящо време. Имаме петима младежки национали и Йордан Христов в мъжкия отбор. Всичките ще си дойдат довечера и днес отново няма да тренират с нас. Предварително беше ясно, че мачът ще е в събота. Много "честно и почтено" беше, че преместиха двубоя. Стана следното – единият има важни неща, пък другият – кучетата го яли. Нека да ми се сърдят хората в БФС – предупредих ги, че ще ги кажа тези неща" - заяви Вуцов.

Той добави, че се надява този път да има феърплей в мача на Ботев срещу Лудогорец, имайки в предвид мача за Суперкупата на България. Тогава нападателят на пловдивчани Александър Колев беше изгонен с втори жълт картон, което вбеси "канарчетата", а впоследствие шампионите обърнаха резултата от 0:1 до 3:1.

"Биха ни, но ние се представихме отлично. Но дано този път двубоят да е в рамките на феърплея. Последният не беше в тези рамки, този се надявам да е такъв. Ще бъде тежко с най-добрия отбор у нас, имат 25-26 равностойни футболисти. Ние обаче не се плашим и искаме да се представим добре" - добави Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички