Станислав Генчев очаквал 5-има нови в Ботев Пловдив: Двама отказали


Станислав Генчев очаквал 5-има нови в Ботев Пловдив: Двама отказали
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1575 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев говори след успеха с 2:0 над румънския Политехника Яш. С това и лагерът на "канарчетата" в Банско приключва. Младият специалист разкри любопитна подробност за трансферните планове на клуба.

Той призна, че е очаквал през тази седмица да се присъединят цели петима нови футболисти. Двата от тях обаче отказали, а останалите трима все още ги очаква. Колкото до раздяла с играчи - също не е изключена.

"Очаквах през тази седмица да се присъединят петима нови футболисти, за съжаление двама от тях отказаха вече. Надявам се другите трима, с които водим разговори, да приемат, защото е видно, че имаме нужда да се подсилим във всяка една линия. Особено в защита ще ни е трудно, ако не вземем тези футболисти.

Не е лесно да привлечеш добри футболисти от чужбина в България, няколко български играчи също ни отказаха, не знам по каква причина, явно са имали по-добри оферти, към днешна дата не са подписали с никой, но не приеха нашата оферта. Говорихме по тази тема със собственика (бел. ред. – интерес към играчи на Ботев от други клубове), но към днешна дата няма нищо сигурно, има вероятност двама да бъдат продадени" - започна Генчев.

Новият наставник на Ботев Пловдив сподели и заключителни думи за целия лагер, проведен в Банско.

"Направихме добър лагер в последната седмица, защото преди това работихме с по-малка група. Нямаше как да работим за големи неща от играта. Доволен съм от дисциплината. Прибираме се в Пловдив, предстои ни хубава контрола с Арис, която ще ни покаже моментното състояние, аз знам, че не сме и на 50% от това, което искам, но в оставащите две седмици до началото на първенството трябва да наваксаме".

Вижте повече за първата победа на Станислав Генчев начело на Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички