Стадион "Христо Ботев" с ново име, ето кога багерите започват работа


Стадион "Христо Ботев" с ново име, ето кога багерите започват работа
Снимка: Facebook

4983 0

Големите новини за Ботев Пловдив продължават. След като по-рано днес стана ясно, че Николай Киров е уволнен от поста старши треньор, сега президентът на клуба Георги Самуилов сподели нова важна информация. Тя е свързана със стадион "Христо Ботев", който ще има ново име.

Самуилов разкри, че съоражението ще носи името "Инса Арена". Освен това стана ясно, че строежът на стадиона ще започне на 1 септември 2019 година.

"Има яснота за стадиона. Има процеси, които затрудняват старта на строежа. Стадионът ще започне да се строи до 1 септември 2019 година. Стадионът ще се казва "Инса Арена“. Това е името! Може това да се случи и по-рано, но за 1 септември съм сигурен.

ОФИЦИАЛНО: КАЙЗЕР СЕ РАЗДЕЛЯ С БОТЕВ ПЛОВДИВ

Нека всички фенове на Ботев да са спокойни и очаквам от тях поддръжка. Знам, че стадионът е много чувствителна тема. Знам, че много пъти са обявявани дати, но това е датата, която аз обявявам най-отговорно - 1 септември 2019 година и да се надяваме, че на 1 септември 2021 година стадионът да бъде открит", бяха думите на Самуилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички