ЦСКА уреди национал и петима чужденци?


ЦСКА уреди национал и петима чужденци?
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

10628 0

Централният защитник на Ботев (Пд) Кристиан Димитров най-вероятно ще премине в ЦСКА до броени дни, твърди "Тема Спорт". Според запознати двата клуба са се договорили за трансфер на играча, а той е приел офертата на "червените".

За интереса на ЦСКА към младия бранител се знае още от началото на пролетта. Почти сигурно е, че от новия сезон Димитров ще носи екипа на столичния гранд.

ЦСКА вече е договорил петима чужденци за лятната си селекция. Имената им се пазят в тайна, но според информация на вестника всеки един от футболистите има солидна визитка. И петимата са играли редовно през сезона и няма да има нужда да се чака да влязат в оптимална кондиция.

Очаква се новите да стартират лятна подготовка с отбора. За разлика от предходни години, този път в ЦСКА действат бързо със селекцията. "Червените" искат да сглобят солиден състав, с който да атакуват групите на евротурнирите. Кой е един от чужденците, с които клубът преговаря, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички