Спасов: Победата не подлежи на съмнение


Спасов: Победата не подлежи на съмнение
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

839 0

Отборът на Ботев Пловдив постигна победа в пловдивското дерби срещу Локомотив в двубой от 1-вия кръг на Първа лига. На стадиона в Коматево "канарчетата" надвиха своя съперник с 2:0. Тодор Неделев откри резултата в началото на първото полувреме, а през втората част Атанас Илиев оформи крайния резултат.

След срещата треньорът на домакините Ферарио Спасов сподели впечатленията си от двубоя: „Въпреки че имахме много малко време за подготовка, привлякохме доста нови играчи, които започнаха в стартовия състав, аз мисля, че днес победата не подлежи на съмнение. Абсолютно заслужена. Блокирахме силните страни, които Локомотив Пловдив притежава. Накарахме ги само да центрират в наказателното поле, където имахме доста ръстови играчи, за разлика от края на сезона. В граденето на атаките да коментирам безспорната класа на Тошко и добрите изяви в офанзивен план."

"Един много добре проведен мач от нашия отбор. Когато трябваше, затваряхме пространствата, когато имахме възможност атакувахме, отбелязахме два гола и повече не може да се иска за началото на сезона, особено, когато играеш дерби срещу градския съперник. Много добър старт за нашия отбор и заслужени три точки, но това е само началото“, бяха думите на Ферарио Спасов след срещата. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички