Ще посрещне ли публиката на Ботев (Пд) Неделев като Десподов - тази на ЦСКА?


Ще посрещне ли публиката на Ботев (Пд) Неделев като Десподов - тази на ЦСКА?
Снимка: ludogorets.com

4753 0

Националът Тодор Неделев ще бъде посрещнат топло на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, въпреки че пристига там като играч на Лудогорец. Халфът се възстановява от контузия, но има шанс да бъде готов за мача, който е тази неделя от 20:15 часа.

Подробностите

В Пловдив ще посрещнат Тошко като свой в града, където израсна и се разви като футболист, твърди "България Днес". Това е така, нищо, че в момента има сериозно напрежение между привържениците на Ботев и футболистите на тима. Повод за това стана вялата игра при загубата от Левски в деня на откриването на новия "Христо Ботев".

Какво казват ултрасите?

"Тошко е дал много на Ботев и публиката ще го посрещне подобаващо. За мен той е една от легендите на този клуб. Неделев трябваше да е капитанът, който да изведе отбора на обновения ни стадион, но реалностите във футбола и живота са различни.

Едва ли има български играч, който да откаже предложението, което Неделев получи от Лудогорец", казва Божидар Божилов-Божо, един от лидерите на бултрасите. А ето какъв скандал, свързан с Неделев, беляза мача Ботев (Пд) - Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички