С топ 6 "Ботев" решава проблема си със спонсорите


С топ 6 "Ботев" решава проблема си със спонсорите
Снимка: Иван Йочев

1218 0

В Ботев (Пловдив) очакват успешен развой на преговорите за спонсорство, които водят с няколко фирми, след класирането на отбора в първата шестица. Това съобщи прокуристът на клуба Тервел Златев.

"От доста време водим разговори за спонсорство с няколко фирми, сред които и "Виваком", и се надяваме на бърз и положителен отговор, след като футболистите извоюваха мястото на отбора в първата шестица", коментира шефът на "канарчетата".

"Гостуването на стадиона в Коматево на най-добрите български отбори несъмнено ще повиши интереса към Ботев от страна на рекламодатели и зрители и това иде се отрази благоприятно на финансовото състояние на клуба", е мнението на Златев.

Според запознати благодетелят Цветан Василев е обещал да увеличи финансирането на клуба за плейофите. Старши треньорът Петър Пенчев и екипът му пък са амбицирани да се преборят за място в тройката и право на участие в Лига Европа.

Днес "жълто-черните", които бяха пуснати два дни в почивка, се събират за първа тренировка. В неделя Ботев (Пд) гостува на лидера Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички