Ръководството на Ботев Пловдив взе решение за двамата треньори, които се сбиха


Ръководството на Ботев Пловдив взе решение за двамата треньори, които се сбиха
Снимка: Botevplovdiv.bg

1087 0

Ръководството на Ботев Пловдив е решило да уволни двамата си треньори, които се сбиха на мача срещу Арда Кърджали, съобщава "Dsport".

Сцената се разигра по време на двубоя от 18-ия кръг на Първа лига, който бе загубен от "канарчетата" с 1:2, въпреки че те водеха в резултата до 70-ата минута.

Тогава Артур Ованесян и Алекса Бошкович стигнаха до саморазправа на пейката, а причината остана неясна. Заради невъздържаното си поведение и двамата са изгонени от клуба и вече не са част от Ботев, пише изданието.

Преди време Ованесян дори води тима в един мач - срещу Локомотив София (31 юли, 4 кръг, 0:2), след като Азрудин Валентич беше освободен от поста преди идването на Желко Копич. Кондиционният треньор Бошкович пък влезе в щаба на "жълто-черните" през лятото.

*Следващият мач за Ботев Пловдив е на 25 ноември - гостуване на Черноморец Балчик от 1/16-финалите за Купата на България. Срещата е насрочена за 12:30 ч., а при успех в нея играчите на Копич ще се изправят срещу Спортист Своге или Славия на осминафинал!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички