Ръководството на Ботев Пловдив "скочи" на БФС


Ръководството на Ботев Пловдив "скочи" на БФС
Снимка: Botevplovdiv.bg

2039 0

Ръководството на Ботев Пловдив излезе с остра позиция срещу БФС. Причината е програмата за предстоящите няколко кръга, която не се нрави на "канарчетата" поради домакинствата в петъчен ден. 

Ето какво написаха от пловдивския гранд на официалния сайт на клуба:

"Днес ФК "Ботев" изпрати официално писмо към БФС във връзка с публикуваната вчера програма на предстоящите мачове от шампионата.

За пореден път домакинските срещи на клуба се определят за петъчен ден, което има ред негативни последици за ФК "Ботев" - намаляване на посещаемостта, спад на зрителския рейтинг и, съответно, на спонсорските доходи и средствата от продажби.

Отчитайки липсата на каквито и да било прозрачни правила и процедури в съставянето на графика в БФС, искрено се надяваме,че лимитът на домакинските срещи в петъчни дни е изчерпан и следващите мачове ще се провеждат в удобно за феновете на клуба време.

В тази връзка, бихме искали ясно да заявим своята позиция: независимо от външните обстоятелства, ФК "Ботев" винаги поставя на първо място грижата за своите фенове, които са истински дванадесети играч на мачовете в Коматево и подкрепят отбора, независимо от външните обстоятелства и резултати".

Вижте последните новини от Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички