Приятелката на Тошко Неделев проговори, след като стана ясно състоянието на играча


Приятелката на Тошко Неделев проговори, след като стана ясно състоянието на играча
Снимка: Instagram

5913 0

Приятелката на Тодор Неделев – Анита Терзийска сподели последни подробности относно състоянието на българския национал, след като той бе изваден от упойка.

"Момчето ми е герой! Излязъл е от упойка, в реанимация е и е под постоянно лекарско наблюдение, докторите са оптимисти, че всичко ще е наред", написа тя в социалните мрежи.

"Благодарим безкрайно на грузинските лекари, както и на докторите на националния отбор, които са били на място за навременната намеса", добави Терзийска.

"След като ми се обадиха за разрешение за пристъпване към операция, им се доверих напълно и им благодаря от сърце за добре свършената работа! Винаги съм му казвала, че Господ го обича и този път бях права", завърши приятелката на Неделев, която преди това помоли за "деликатност и разбиране".

Снощи пък дамата публикува тяхна обща снимка от почивка в Барселона и написа: "Толкова много те обичам, милото ми момче... Сърцето ми се къса, че не мога да съм до теб. Ти си силен и знам, че ще се справиш и с това... С теб съм! Обичам те сега и завинаги!"

Вижте кой е оперирал играча!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички