От "Ботев": Лудогорец да си плаща, вместо да се впуска във финансов инженеринг!


От "Ботев": Лудогорец да си плаща, вместо да се впуска във финансов инженеринг!

1402 0

Ръководството на Ботев (Пловдив) отговори на коментарите на Кирил Домусчиев, който определи двубоя им с Литекс като "приятелски мач".

"Жълто-черните" обявиха, че усещат тенденциозно отношение от страна на Лудогорец към техния клуб и призоваха собственика на "орлите" Кирил Домусчиев да се заеме с изпълнението на задълженията по сключените договори, вместо да се "впуска във финансов инженеринг".

Ето официалното изявление на Ботев.

"Във връзка с квалификациите на собственика на Лудогорец, относно мача на Ботев с Литекс, сме длъжни да заявим:

Ценностите, които изповядаме изключват възможността, за каквито и да било договорености, извън спортното съревнование на терена.

ПФК Ботев Пловдив се представя достойно, въпреки множеството трудности, които се налага да преодолява. Позицията, която заема в националното първенство, се дължи единствено на сърцатите състезатели, опитни треньори и всеотдайната подкрепа на привържениците.

ПФК Лудогорец от месеци проявява тенденциозно отношение към нашия клуб. Вместо да си изпълняват задълженията по сключените договори, колегите от Разград се впуснаха във "финансов инженеринг", предрешавайки спорове, чието регулиране е ангажимент и право на нашия клуб.

В контекста на тази "загриженост" приемаме, като поредна проява на специално отношение към Ботев споделеното от благодетеля на Лудогорец за последния ни мач.

В заключение искаме да отбележим, че предстоят още много срещи на футболния терен. В интерес на всички е съревнованието да се води със спортни средства. Понякога конюнктурата е много благодатна и изкусителна. Не трябва да се забравя обаче, че тя винаги е временна!

Съвет на директорите на ПФК Ботев АД".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички