Помилван! Вили Вуцов ще води Ботев срещу Локомотив


Помилван! Вили Вуцов ще води Ботев срещу Локомотив

5878 0

Велислав Вуцов ще може да води Ботев (Пловдив) от резервната скамейка на тима в утрешното градско дерби с Локомотив, стана ясно след днешното извънредно заседание на Дисциплинарната комисия към БФС.

Наставникът на "канарчетата" бе с временно спрени права, след като се спречка с фен на Марек по време на срещата между двата тима в Дупница. Днес той бе изслушан от членовете на Дисциплинарната комисия и в последствие му бе наложено наказание от един мач. Вуцов обаче вече го изтърпя по време на мача за Купата на България срещу Локомотив Мездра през седмицата. Това означава, че треньорът на Ботев ще води своя тим в дербито с Локомотив, което е утре от 17:00 часа на базата в Коматево.

Ето и всички наказания по доклад, формулирани от ДК:

“За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"Спартак" гр. Варна с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За хвърлени предмети с последствие на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. Б – предложение 3 - ДК наказва ОФК "Пирин" гр.Благоевград с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 250 лева.

За извършено нарушение на основание чл.34, ал.1, т.6 от ДП – ДК наказва Иво Кирилов Тренчев - помощник треньор на ОФК „Пирин” Благоевград с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и с глоба в размер на 125 лева.

За хвърлен предмет на основание чл.37, ал.1, т.4, буква А, предложение 1 и във връзка с чл.16, ал.2,3 – ДК наказва Велислав Вуцов – старши треньор на ПФК „Ботев” Пловдив с глоба в размер на 500 лв. и на основание чл.34, ал.1, т.6 с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и с глоба в размер на 500 лева.

За нанасяне обида на длъжностно лице от служебно лице на клуба на основание чл.36, ал.1, т.1, буква А, предложение 2 - ДК наказва ПФК „Ботев” Пловдив с имуществена санкция в размер на 4000 лева.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички