Под тепетата: Ботев (Пловдив) уволни Станислав Генчев?


Под тепетата: Ботев (Пловдив) уволни Станислав Генчев?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1584 0

Ботев (Пловдив) е уволнил треньора Станислав Генчев, твърди сайтът plovdivnews.bg. Това е станало в днешния ден, преди пристигането на наставника на базата на "канарчетата". Повече подробности не се съобщават.

Станислав Генчев не започна никак добре престоя си на "Колежа", като спечели с отбора само 2 точки в 6 мача. Това изнерви и ръководството, и феновете, които днес си уговориха среща за разискване на бъдещето на клуба.

Междувременно, собственикът на "жълто-черните" Антон Зингаревич обяви, че съдбата на Генчев ще се реши от новия спортен директор Артур Платек. Той заяви, че според него треньорът е загубил съблекалнята и постоянно твърди, че има нужда от нови играчи.

"В момента това е продуктът на човека, който е отговорен за резултатите. Винаги обвинява играчите и други хора, но понякога трябва да се погледнеш в огледалото. Знам, че обича да си играе с хората и феновете. Казва различни неща на различни хора. Това е неговата същност. Няма да бъде част от този цирк повече!", каза руснакът за dsport.bg. 

"Нямаме индивидуални тренировки, нямаме индивидуални видео анализи. Липсват ни много основни неща. Моето мнение е, че отстрани работата на треньора изглежда като саботаж. Наистина не разбирам това и не разбирам как професионалист може да прави такова нещо", каза още Зингаревич. А ето кой бивш треньор на Ботев (Пд) бе свързан с поста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички