Пирин (Бл) с оферта към Иван Цветков при влизане в елита


Пирин (Бл) с оферта към Иван Цветков при влизане в елита

1614 0

Ръководството на Пирин (Благоевград) ще отправи оферта към капитана на Ботев (Пловдив) Иван Цветков, ако тимът се класира в елитния футбол, съобщава „Тема спорт”. В момента Пирин е на третото място в „Б” група”, на точка зад втория Локомотив (Горна Оряховица).

Цветков е юноша на тима от Благоевград, където са уверени, че могат да му предложат добра оферта, която да го върне в отбора. Футболистът облече зелено-бялата фланелка и през пролетта на 2011 г., като тимът стигна до полуфинал за купата. Тогава Пирин запази мястото си в „А” група, но не получи професионален лиценз и бе пратен в аматьорския футбол. След това Иван Цветков подписа с Левски, а от 2012 г. носи екипа на Ботев (Пловдив).

Пирин (Благоевград) има интерес и към други бивши свои футболисти, за да сглоби силен състав. Сред тях е Спас Делев, а се заговори, че от клуба вече са отправили оферта на Петър Златинов. Тимът трябва да избере и нов треньор, тъй като в момента отборът временно е воден от Иво Тречев. Сред вариантите е наставникът на Дунав Русе Веселин Величков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички