Още с идването си новият наставник на Ботев Пловдив си постави амбициозна цел


Още с идването си новият наставник на Ботев Пловдив си постави амбициозна цел
Снимка: botevplovdiv.bg

2073 0

Желко Копич изведе Ботев (Пловдив) за първи път като старши треньор на отбора. В минутите преди тренировката новият наставник на "жълто-черните" даде и първата си пресконференция.

"От днес ще давам всичко от себе си, за да постигнем успехи с Ботев. Разбирам, че моментната ситуация не е перфектна, но вярвам, че с общи усилия ще върнем отбора към по-добри дни", започна Желко Копич, който се закани да върне Ботев в евротурнирите.

"Ще дадем всичко от себе си за класиране в Европа", категоричен е Копич.

"Нямаме конкретно поставени цели за 5,10 или 15 точки. Дойдох да работя здраво от първия ден. Трябва да дадем всичко от себе си, за да имаме по-добро представяне на терена. Тази седмица ще имаме три тренировки, в събота ще играем контрола", добави още той.

"Запознат съм с всички мачове на Ботев през този сезон. Все още не съм изгледал мачовете от миналия сезон, но предстои и това да се случи. Постигнахме споразумение да започна с настоящия щаб. Ще има време, за да се оцени работата на всеки един човек от щаба и след това ще видим как ще процедираме."

На въпрос за младите футболисти и дублиращия отбор, Копич заяви: "Разбира се, че ще обърна внимание на юношите на клуба. Работил съм в Динамо Загреб и знам, че е много важно да се дава път на младите футболисти."

Още новини за български футбол четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички