Още един отбор от Първа лига поиска отлагане на първия си мач


Още един отбор от Първа лига поиска отлагане на първия си мач
Снимка: БГНЕС

1893 0

Ръководството на Ботев Пд изпадна в доста сложна ситуация в же­ланието си да отложи мача с Пирин от първия кръг в първенс­твото, който по програма трябва да се играе в неделя от 18:45 часа.

От „жълто-черния" клуб са изпратили писмо до спортно-техническата коми­сия на БФС, с което молят двубоят им с „орлетата" да бъде отложен с един ден. Причината е, че тимът ще се прибере след првия двубой с Бейтар в петък и няма да има доста­тъчно време да се възстанови, пише "Меридиан мач".

„Ка­нарчетата" обаче не са навити на ва­рианта с Левски и Лудогорец за отла­гане за неопределено време на дер­бито. Причината е, че заради прови­ненията на бултрасите и нахлуването им на терена след първия гол във вратата на разградчани на финала за Купата, Ботев е наказан с един мач пред празни трибуни.

Ако срещата с Пирин бъде отложена за след евроучастието на тима, това ще означава, че първият домакински двубой за но­вия сезон ще бъде срещу ЦСКА. Пловдивчани обаче не искат да се лишат от подкрепата на феновете си в това дерби и държат да изтърпят санкцията срещу „орлетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички