Официално: Ботев (Пловдив) подписа с бивш играч на Лудогорец


Официално: Ботев (Пловдив) подписа с бивш играч на Лудогорец
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

2618 0

Поуфиналистът в турнира за Купата на България - Ботев (Пловдив), осъществи първи летен трансфер. "Канарчетата" подписаха с бившия играч на Лудогорец, Славия и ЦСКА 1948 - Славчо Шоколаров. Договорът е за 1+1 години.

"До трансфера ми се стигна, след като от Ботев ме потърсиха, когато разтрогнах договора си. Много съм благодарен на отбора и ръководството и съм щастлив, че съм част от този отбор. Разбрахме се за точно 5 минути. Целите ми с отбора са големи, защото това е е един велик клуб в България. Искам да постигнем успехи, да радваме привържениците и да печелим купи и медали. Конкуренцията на моя пост е голяма и това ме радва, защото трябва да тренирам здраво, за да извоювам мястото си" - признава играчът пред "tribunaplovdiv".

До дни се очаква Ботев да привлече и защитника Виктор Генев. Иначе Купата на България остава единственото спасение на сезона за "канарчетата", които заемат 8-ото място във временното класиране на Първа лига и нямат шанс да влязат в първта шестица. А срещу кой столичен тим Ботев ще изиграе контрола преди подновяването на сезона (всички планувани) ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички