Новият в Ботев Пловдив Рой Херман: Всичко тук е на високо ниво, феновете ме впечатлиха


Новият в Ботев Пловдив Рой Херман: Всичко тук е на високо ниво, феновете ме впечатлиха
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2469 0

Едно от новите попълнения в отбора на Ботев Пловдив - Рой Херман, сподели впечатленията си от пловдивския гранд. Пред бюлетин "Канарче" дестният бек разкри, че всичко в тима е на високо ниво и е доволен от новото си предизвикателство. 

Рой, ти си първият футболист от Израел, който играе за Ботев Пловдив. Как се стигна до трансфера ти и какво знаеше за Ботев, преди да дойдеш?

"Здравейте! В началото на лятото с мен се свързаха представители на клуба и ми предложиха да играя за Ботев. Тогава се заинтересувах за първенството на България и за града. Прецених, че за мен ще е добре да продължа кариерата си в Ботев", заяви бранителят.

Какви бяха първите ти впечатления от отбора и от град Пловдив?

"Трансферът ми се случи много бързо. Всичко беше много професионално, на високо ниво и аз бях приет много добре в отбора. Също така разбрах, че Пловдив е град с богата история".

В Ботев започна с асистенция и гол, което веднага впечатли феновете на отбора. Какво още да очакваме от теб, какви са личните ти цели за сезона?

"Наистина, много съм щастлив от играта си в първите мачове. В същото време е много жалко, че не успяхме да спечелим повече точки, защото бяхме твърде близо. Феновете ме впечатлиха и ме заредиха допълнително. Те са много важни за мен и за целия отбор, защото ни подкрепят силно във всеки мач. Личните ми цели са да помагам доколкото мога на отбора с голове и асистенции, но преди всичко най-важни са победите".

С кои от играчите на Ботев си най-близък?

"Имам добри отношения с всички. Връзката ни в отбора е добра"

Ботев не започна сезона по най-добрия начин. Според теб как нещата могат да се променят?

Така е, не започнахме добре сезона, но подобни ситуации и проблеми учат и ще излезем от тях по-силни. Трябва да сме концентрирани във всеки следващ мач и да се научим как да печелим точките, дори и да не доминираме през цялата среща. Много съм щастлив от първата победа за сезона, а през тази седмица е важното градско дерби и един добър резултат ще ни помогне да продължим по-уверено напред. (интервюто е преди мача с Локомотив Пловдив)", допълни още той.

Ето каква е най-голямата мечта в кариерата на защитника 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички